64 thoughts on “Tillståndet allvarligt för tonårspojkar som ”dockade”

 1. Vanligare än vad man tror. I duschen i omklädningsrummen har jag också hört att de brukar kissa i förhuden för att sedan “släppa bomben” på valfri kamrat… Jösses.

  • Att pissa på någon annan är ju knappast jämförbart med att “docka” och har ingenting med sex att göra. Visst, det är också vidrigt, men vi snackar ju om två helt olika grejer. Att kissbomba har jag hört talas om många gånger,, men docka har jag tamigfan aldrig ens hört talas om.

   • Du är ju fri att ha vilken åsikt du vill, det är det som är bra med åsiktsfrihet.
    Det är därför jag tycker den är så bra, därför att det innebär att jag har rätt att ha en åsikt om din åsikt.
    Du är en homofob. Du kvalar in på alla kriterier för detta.
    Låt mig ställa en fråga: Vad är äckligast, att en man och en kvinna har analsex, eller att en man och en annan man har det?
    Och: är det inte ganska äckligt att många män vill att deras flickvänner ska ta “satsen” i munnen?
    Är det inte ganska äckligt att överhuvudtaget “gå ner” på varandra, om vi nu ska utgå ifrån ett äcklighetsperspektiv? Alla bakterier, urinfragment osv.
    Jag tycker inte att det här är äckligt. Jag anser mig inte ha rätten att säga vare sig det ena eller andra om andra människors sexliv. Vad människor vill pyssla med i “sänghalmen” lägger jag mig inte i överhuvudtaget och jag är knappast intresserad heller.

  • Eeeh…och du förstår inte att alla “nyheter” här inne är på skämt? Inget som står här är ju sant.
   Förstår ni inte det så bör ni nog fundera på om er intellektuella utveckling fortskridit som den borde ha gjort.
   Ni är nog inte kandidater till förstapriser med jag rekommenderar ändå en ansökan till Darwin Awards…

 2. Tycker du borde ta ner den här bluffnyheten, med tanke på att Missing People Sweden omnämns (som är en frivilligorganisation, inte en facebook-grupp). Missing People har hittills inte arbetat med något fall i Boden.

  Någon Börne Hjulmust finns inte hos polisen och Gerte Schinnilou verkar enligt “Nyheterna Sverige” vara både advokat och Mini Rocks manager och talesman, översättare och författare med mycket mera.

  Hela rubbet är bluff och oseriöst.

  • Varför skriver du “seriöst” när du inte menar det? Vet du vad “seriöst” betyder? Meningen med ordet “seriöst” är att understryka att man talar sanning så att det inte kan misstolkas för ett skämt, men det är rätt uppenbart att du inte har spytt för att sen gå in här och skriva ditt inlägg.

 3. Industrial air-brush compressor – with this sort of device,
  it has a moderate costs depending with the size of the device compressor.
  And there is the use of the first drill, which is just consisted of a ring of the
  practitioner. Air compressors are popular not only to the industries, but also to house
  owners.

 4. This is a comment to the admin. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. I came to this page via Google but it was difficult to find as you were not on the first page of search results. I have found a website which offers to dramatically increase your traffic to your website: http://voxseo.com/traffic/. I managed to get over 10,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.

 5. Build your own DVD movie collection. – Has a collection of photos of places (travel images).
  Let’s say you have a 2 mbps internet connection. 4. Delete All History Automatically. Closing some or all of them frees up such resources which can be then be redistributed to your download. You can also do this by pressing Ctrl + Shift + F. Would like to watch movies inside the comfort of your home. These two tools are open – IPSW (for Windows only) and ipsw – Downloader (for both Windows and Mac). This way I can read any format, get the maximum number of free ebooks, and even shop for the best price before I buy any.

 6. De där är från en skämsida. En nyhetssida någon har gjort som dom hittar på massa olika nyheter, som t.ex att en dvärg blev ihjälslagen av en tant på en mataffär med en baguett. Hur troligt låter sånt liksom?

 7. Till att börja med så heter det “ploppa”. För att när man väl har utfört överrullningarna av förhudarna och sedan ska dra isär penisarna hastigt så ska det uppstå ett högt ploppande ljud. Därav “ploppa”. Detta är ju något som alla har vetat vad det är men aldrig ha utfört, tills nu uppenbarligen hahaha.

 8. Att ingen fattar de är skämt!!! HAHAHA! och humor måste man väl för fan ha!
  Eller se alla, tv avsnitt av “Sveriges Roligaste Klipp” Ska de vara äckligt att en hoppar ner i båten när de var tänk, att hoppa i havet från båtens tak, men han kom lite fel bara!
  Allt är bara helt nice! eller han som råka släppa sig i en pool (stor en) och man såg hur brunt badvattnet blev, och alla flydde ifrån badvattnet. HAHAHA! Allt är kanske äckligt men! Helt jävla kul att se på andras misstag.

 9. Whatever floats their boat… Pinsamt? Ja, äckligt? för homofober kanske. Men homo/bi pojkarna måste väl fan ändå få experimentera med varandra?

  De är väl bättre att dom rullar förhud än att få bajs på snoppen?

 10. förstår inte varför alla äcklade kommentarer?.. 2 pojkar som exprimenterar? även om du är hetero eller homosexuell så exprimenterar man ju och kollar vad man tycker om. och det förstår inte jag varför ni ska ta så hårt och ens lägga er i? snälla väx upp…

 11. Hur i helvete kan man heta Börne Hjulmust????
  Jo så e det, jag reagerade inte på att dom dockat, inte att dom svultit eller att vaktmästaren visste var dom var, och hur länge.
  Jag reagerade med ett gapskratt om Polismästarens namn. “Börne Hjulmust”.

  • jag gig till skogen långt in i skogen och skulle träffa en anann pojke där och på nått vis hadde hann dragit ner mina byxor och långkalsångerna och kort kallsångerna och sen tog han framm en kniv och skulle skära av kuken på mej och det jorde hann åxå

 12. Jag förstår mej inte på människor… Jag är gift och har 2 barn, är lyckligt heterosexuell. Men vad är det för fel på er andra som kommer med dumma kommentarer?? OM detta nu är sant så är det ert fel att pojkarna inte vågade säga nåt eller ropa på hjälp…. Det är era kommentarer som förstör. Varför kan inte folk bara få vara som de är?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s